Over ons.

De specialisten van www.gipsplaatstucen.nl worden veel ingezet bij nieuwbouw en renovatie projecten. Als onderdeel van Bouwsector Nederland worden wij gezien als één van de beste stukadoors van NL. Heb je vragen? Laat het ons dan weten.

Heldere afspraken

Het is belangrijk om afspraken vast leggen en deze na te komen. Op dit punt scoort Gipsplaten Stucen er goed als we kijken naar de reacties bij online reviews. We zijn een geolied team met tientallen jaren ervaring op het gebied van gipsplaten afwerken.

Ervaren stukadoorsbedrijf

Aan ervaring niets te kort! Veel van onze stukadoors hebben meer dan 20 jaar werkervaring. Het team wordt samengesteld vanuit Bouwsector Nederland en geregeld gecontroleerd. Wij staan voor vakwerk en eerlijke prijzen. Heb je vragen? Contact ons dan snel.

Enkele Teamleden

Geert van Gipsplaat Stucen. Expert in het stucen van gips.

Geert Hendrik

Directeur

Er is altijd iemand nodig met een visie. Bij ons is dat Geert. Hij regelt de beste deals voor materialen en herkent een goede stucer direct. Dit maakt hem een topper!

Luis van Gipsplaat Stucen. De specialist op het gebied van gipsplaten stucen.

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op de projecten. Hij zorgt ervoor dat het werk op tijd afkomt en dat de geleverde diensten voldoen aan onze hoge eisen.

Sander van Gipsplaat Stucen.

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Sander is onzee callcenter virtual assistant. Een harde werker met oog voor planning. Hij zorgt voor rust binnen de organisatie door altijd het overzicht te bewaren.

Advies over een Nieuwbouwproject ?

Voor onafhankelijk advies over nieuwbouw kun je rekenen op Bouwsector Nederland. Met onze jarenlange ervaring weten wij alle stappen en regels. Wil je meer informatie of wil je ons inhuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven